Ποιοι είμαστε
Μάθετε τα πάντα για την επιχείρηση μας

Το γραφείο μας ,ως κατά βάση οικογενειακή επιχείρηση, έχει στόχο την άμεση και αποτελεσματική συνεργασία μαζί σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

  • Το γραφείο "€uro Home" ξεκίνησε το 2002 και δραστηριοποιείται στο χώρο της διαχείρισης πολυκατοικιών και έκδοσης κοινοχρήστων , τις οποίες και προσφέρει με συνέπεια, οργάνωση και διαφάνεια με υπεύθυνη την κ. Κυριάκου Χρυσή. Με τον καιρό, το γραφείο κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών του και αύξησε το πελατολόγιο σημαντικά τα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας του.
  • Το 2005 στο γραφείο εντάσσονται οι λογιστικές υπηρεσίες με υπεύθυνο τον κ. Φλώρο Χρήστο, πτυχιούχος του Τεχνολογικού ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας τμήματος Λογιστικής το 1985, με πολλά χρόνια εργασιακής εμπειρία στα λογιστικά και φοροτεχνικά σε μεγάλες επιχειρήσεις και εργοστάσια στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
  • Το 2016 το γραφείο μας μεταφέρθηκε στην οδό Δελφών 55, σε νέο ανανεωμένο χώρο και σε κεντρικό σημείο με άμεση πρόσβαση των λεωφορείων του ΟΑΣΘ για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.   

"€URO HOME 

ΦΛΩΡΟΣ Κ. ΧΡΗΣΤΟΣ"